FOLKETINGET - FIE HÆKKERUP

Fie Hækkerup Fie Hækkerup

FOLKETINGET

Folketingsmedlem Fie Hækkerup - Forbrugerordfører

Folketinget har 3 hovedopgaver: 

  • at behandle lovforslag og vedtage landets love
  • at behandle og vedtage statens årlige budget, finansloven
  • at føre kontrol med regeringens magtudøvelse

Hillerødskredsen folketingsmedlem er Fie Hækkerup 
Kontakt Fie Hækkerup i Folketinget
Telefon  6162 4952
Socialdemokratiet i  Folketinget

  FACEBOOK LOGO 200x instagram logo  altinget

NY REGERING

Af: Folketingsmedlem Fie Hækkerup
DANMARK HAR FÅET EN NY REGERING 🤝
En regering, som er fast forankret omkring midten af dansk politik, og det er godt. Det er særligt godt i en tid, hvor der er krig i Europa, hvor inflationen raser, klimaet bløder, vores sundhedsvæsen er presset og mistrivslen stiger stødt. 

FORBRUGERORDFØRER

Af: Folketingsmedlem Fie Hækkerup
Jeg er i dag blevet Socialdemokratiets nye forbrugerordfører. Det er jeg rigtig glad for og stolt over!
I en tid hvor vores forbrug på et mørkt bagtæppe ændrer sig, og mange tænker over, hvordan man bruger pengene på en ny måde, er det en stor og vigtig opgave, der nu ligger foran mig.

ACONTO

Af: Folketingsmedlem Fie Hækkerup
Jeg er helt ærligt lidt forarget 😠
Det bliver lidt langt, men jeg håber, du vil læse med:
Forbrugerrådet Tænk har rettet kritik mod elselskaberne for at ‘låne penge af forbrugerne’ ved at opkræve for meget aconto. Skal de store selskaber virkelig sidde på forbrugernes penge i månedsvis? 
Fie Hækkerup

NORDSJÆLLAND

Af: Folketingsmedlem Fie Hækkerup

OM FIE - MIN VERDEN GÅR FRA HILLERØD

Jeg er født og opvokset i Hillerød. Jeg har gået på den lokale folkeskole, Hillerødsholmskolen, cyklet gennem byen til mit ungejob i Frederiksborgcenteret og gået på Frederiksborg Gymnasium. Her mødte jeg Mikkel, som jeg nu er gift med. Han tager hver dag på arbejde på Nordsjællands hospital i Hillerød. Sammen leder vi efter et lille rækkehus i Hillerød. Hvor vi kan være tæt på vores familie, der bor i Hillerød og Gribskov.

For mig betyder Nordsjælland rigtig meget. Både i min hverdag sammen med Mikkel, og som folketingskandidat for Hillerødkredsen. Og hvis jeg får muligheden, så vil jeg knokle for at repræsentere Nordsjælland på Christiansborg – til nogen bærer mig ud!

Fie Hækkerup Fie Hækkerup

KERNEOPGAVE

Af: Folketingsmedlem Fie Hækkerup

DER SKAL VÆRE RÅD TIL HVERDAGEN!

Vi mærker alle, at priserne på el, varme og fødevarer stiger. At hverdagen bliver dyrere. Rigtig mange danskere er hårdt ramt på økonomien og har svært ved at få budgettet til at hænge sammen i hverdagen. Det valg, vi står over for, bliver et tryghedsvalg. Det er en politisk kerneopgave at sikre, at vi kommer godt ud på den anden side. Hvor vi alle bidrager, og vi holder hånden under dem, der har mest brug for det. Det handler om, at alle skal have råd til hverdagen, og det handler om, at Danmark skal trygt igennem de usikre tider. Derfor håber jeg at I vil give mig jeres stemme, så vil jeg arbejde for at, alle får råd til hverdagen.


Sygdom må ikke vælte hverdagen

Af: Folketingsmedlem Fie Hækkerup

Fie Hækkerup Fie Hækkerup

GRØNNE ARBEJDSPLADSER

Af: Folketingsmedlem Fie Hækkerup

KLIMA

Klimakampen skal vindes. Vi skal mindske vores klimaaftryk. Og som samfund skal vi reducere vores CO2-udledning og sætte turbo på den grønne omstilling. Vores produktion skal år for år være mindre sort, hvor vi sikrer fremtidens hverdag med grønne arbejdspladser. Den hverdag er vigtig for mig.

Fie Hækkerup Fie Hækkerup

VI SKAL HANDLE

Af: Folketingsmedlem Fie Hækkerup

Din hverdag er vigtig for mig

Så kort kan det siges! Og politik handler om din og min hverdag – vores alle liv. Vi står midt i en tid, hvor hverdagen er blevet dyrere, priserne stiger og det er alvorligt. Det skal vi handle på. Vi lever i en tid, hvor hver tredje af os i løbet af livet får en psykiatrisk diagnose. Alligevel er fysiske og psykiske sygdomme ikke sidestillet. Det skal vi handle på. Og vi lever i en tid, hvor temperaturerne stiger og klimaet forandrer sig. Det skal vi handle på. Det handler om vores allesammens hverdag. Den hverdag er vigtig for mig.

Fie Hækkerup Fie Hækkerup

ARBEJDSKRAFT

Af: Folketingsmedlem Fie Hækkerup

VI SKAL UDDANNE

Vi uddanner skævt. Vi mangler pædagoger, SOSUer og sygeplejersker, der holder tandhjulene i vores velfærdssamfund i gang. Og vi mangler håndværkere, der skal bygge fremtidens Danmark. Vi skal uddanne den arbejdskraft, som vores samfund har brug for. Og vi skal sikre, at vi får alle med.

FACEBOOK LOGO 200x

SOCIALDEMOKRATIET I GRIBSKOV
Formand
Jesper Moltrup-Nielsen 
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon: 2812 6853

Forfra Webdesign
En del af Moesborg NET-UP